Volánszki Boglárka - Az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese

2014-ben az Eurovíziós Dalfesztivált egy ausztriai személy, azaz Conchita, igazi nevén Thomas Neuwhrite nyerte meg. Szoros lehetett a verseny, mert egy híres énekes Kállay –Saunders András is küzdött az 1. helyért. Conchita a „Rise Like a Phoenix” című dallal készült fel és nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált. Kállay-Saunders András is nagy eséllyel indult, közel állt a győzelemhez, de a „Running” című dal mégsem győzte meg eléggé a zsűri tagjait. Conchita már az osztrák televíziós tehetségkutatóban is részt vett, ahol 2. helyen végzett. Énekesi pályáját 2011-ben kezdte el és jelenleg énekesi karrierjét építgeti. Erről az igazán különleges személyről nem is hihettük volna, hogy ilyen jó hangja lehet és megnyeri a világ leghíresebb televíziós tehetségkutató műsorát. A legtöbben azt gondolják róla, hogy egy ilyen külsejű alak, hogyan is nyerheti meg a tehetségkutatót?


Nekem minderről az a véleményem, hogy a külsejéről megismerni egy embert nem lehet és nem elég. Az embert valamilyen szinten belülről is meg kell ismerni, a lelkét és belső tulajdonságait. Lehet valaki csúnya, megbotránkoztató, de ha belső tulajdonságai értékesek, akkor szerethető és elfogadható. A tehetség nem a külsőtől függ!
Az Eurovíziós Dalfesztiválon sok tehetséges énekes bemutatkozott, közülük bárki nyerhetett volna, de a közönség másképpen döntött, Conchitára szavazott, ő tetszett nekik. A sors így akarhatta!

Készítette: Volánszki Boglárka