Kóti Dorina - Anyák napi interjú

Egy interjút készítettem az édesanyámmal, Karacs Judittal. A téma az anyák napja volt.
- Mit jelent neked a gyermek?
- Nekem a gyermek a legnagyobb örömöt jelenti az életemben. A törődést és a szeretetet nyújtom nekik születésük óta. Szerintem a gyermek egy áldás, amit meg kell becsülni és szeretni is kell.
- Hány gyermeked van, mióta neveled őket?
- Három gyermekem van Réka, Vivien és Dorina 20 éve nevelem őket, szeretetben, boldogságban. Én nevelem őket és tulajdonképpen ők is engem még a felnőttek is tanulhatnak a saját gyermeküktől.
- Milyen érzés anyának lenni?
- A világon a legjobb érzés anyának lenni, mert tudom, hogy mindig számíthatok rájuk. Nagyon szeretek a 3 gyermekemmel időt eltölteni, játszani, tollasozni, vásárolni, minden perc velük egy kincs.
- Milyen típusú anya vagy?
- Én magamat egy átlagos mindennapi anyának gondolom. Nem vagyok szigorú, túlságosan követelőző sem, de azért elvárom a gyermekeimtől, hogy amit kérek, azt teljesítsék.
- A gyermekeid miben változtatták meg az életed?
- A születésük óta nagyobb odafigyelés, gondoskodás szükséges. A szabadidőm is kevesebb lett születésük óta,  de egyáltalán nem bánom, mert számomra ők nagyon fontosak és minden perc amit velük tölthetek nagyon jó.
- Milyen érzés volt mikor először érinthetted meg őket?
- Felbecsülhetetlen érzés volt mikor a csöppségeket a karajaimban tarthattam és akkor tudatosult bennem, hogy anya vagyok.
- Hogyan ünneplitek az anyák napját?
- A gyermekeim virággal, csokival köszöntenek- e napon, köszönik az eddigi törődést és nevelést.
- Jó anyának tartod magad?
- Szerintem jó anya vagyok, mert mindent megteszek a gyermekeim érdekében ezek után is maximálisan fogom teljesíteni az anya szerepet.

Készítette: Kóti Dorina