Joó Réka - A gyermeknap fontossága

Interjú Takács Katával, a községi gyermeknap főszerezőjével


-    Szereted-e a gyerekeket?
-    Igen szeretem, van 3 unokatestvérem, akik nálam fiatalabbak, Timi, Hanna és Janó. Velük szoktam tanulni, nevetgélni, játszani.

-    Hogyan ünnepeltétek régen a gyermeknapot?
-    Emlékeim szerint anyukám mindig elvitt a gyermeknapi rendezvényekre, ahol különböző, számomra érdekes dolgot próbálhattam ki és játszottam a korombeli gyerekekkel.

-    Miért vállaltad el a Földesi gyermeknap megszervezését és milyen érzés volt, hogy te szervezheted meg?
-    Munkámból adódóan különböző rendezvényekkel foglalkozom, így a gyermeknap megszervezéséhez is szívesen fogtam hozzá. Nagy örömet jelent számomra, amikor látom a gyerekek arcán, hogy jól érzik magukat, örömet és sok emlékezetes pillanatot okoznak számukra az általam kitalált programok.

-    Most szerveztél először Földesen gyermeknapot? Kik segítettek neked a megvalósításában?
-    Az idei gyermeknap a harmadik, amit megszervezhettem, a kollégáim mellett nagyon sok segítséget kapok néhány lelkes önkéntestől, barátoktól és nem utolsó sorban a családomtól, de az idei gyermeknapot a Földes Nagyközségi Népfőiskolai Egyesület, a Földesi Napközi Otthonos Óvoda dolgozói segítségével varázsolhattuk színessé.-    Milyen programok voltak ezen a napon?
-    Katus Attilával lehetett együtt tornázni, Tompeti és barátai gyermeknapi zenés interaktív műsora, Ort-Iki Báb és Utcaszínház: Perzeus királyfi című műsorát tekinthették meg a kíváncsi gyerekek, volt még ezeken kívül játszóház, kreatív foglalkozásokkal.
Remélem, hogy sikerült olyan programokat megvalósítani, amelyek kellemes kikapcsolódást nyújtottak kicsiknek és nagyoknak.

Sok sikert kívánunk a további szervezési munkádhoz.

Joó Réka